Galoppkake fra Nordreisa inneholder
311 Kalorier,
48 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Galoppkake fra Nordreisa har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Galoppkake fra Nordreisa er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7335 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Galoppkake fra Nordreisa med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 310.63 | 4 992.82 | 249.64 | Kcal |
Protein | 7.74 | 124.41 | 6.22 | gram |
Karbohydrat | 47.60 | 765.08 | 38.25 | gram |
Kostfiber | 2.38 | 38.25 | 1.91 | gram |
Fett | 9.39 | 150.93 | 7.55 | gram |
Mettet fett | 1.99 | 31.99 | 1.60 | gram |
Salt | 0.88 | 14.11 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.31 | Kr 37.13 | Kr 1.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 607 totalt | 1 607 pr porsj | 80 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Sikt mel og bakepulver og smuldre i marg. Pisk sammen egg, sukker og melk. Bland dette sammen med vaskede rosiner og rør deigen med skje til blir glatt og jevn. Fyll den i godt smurt langpanne, strø sukker, kanel og hakkede mandler på. Stekes i ca. 1/2 t i 190-200 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19059)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-04
Oppdatert dato:2005-04-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift