Gammeldags brødpudding med rom og rosiner





Gammeldags brødpudding med rom og rosiner oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Gammeldags brødpudding med rom og rosiner inneholder 198 Kalorier, 22 g Karbo, 5 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Gammeldags brødpudding med rom og rosiner har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gammeldags brødpudding med rom og rosiner er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
100grlyse rosiner
0,75dlrom, evt. konjakk
250grdaggammel loff u/ skorpe
125grsukker
100grsmør
6stkegg
5dlmelk
1tsvaniljesukker
0,5tssitronsaft
0,75tsmalt kanel
1stkeple


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Gammeldags brødpudding med rom og rosiner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier197.963 201.54400.19Kcal
Protein5.3386.2010.78gram
Karbohydrat22.39362.1145.26gram
Kostfiber0.8313.421.68gram
Fett8.06130.3516.29gram
Alkohol1.84 %29.763.72gram
Mettet fett4.2468.578.57gram
Salt0.335.350.67gram
Pris på oppskriftenKr 4.92Kr 79.57Kr 9.95.-
Hele oppskriften veier1 617 totalt1 617 pr porsj202 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Lages i 1 1/2 l form.

La rosinene trekke i rom i 1/2 time eller over natten. Skjær brødet i terninger og fordel dem på en stekeplate. Rist dem i stekeovnen ved 225ºC i ca. 5 minutter til de er tørre. Pisk sammen sukker, smør, egg, melk, vaniljesukker, sitronsaft og kanel i en stor bolle. Skrell eplet og skjær det i små terninger. Ha dem i bollen sammen med brødterninger, rosiner og rom. La væsken trekke inn i brødet. Fyll blandingen over i en brødform som er kledd med bakepapir i bunnen. Stek brødpuddingen i vannbad nederst i stekeovnen ved 175ºC i ca. 1 time.
Server den varm eller lun med vaniljesaus, ingefærsaus eller rød saus.

Spesielle egenskaper
Lite kunstige stoffer/halvfabrikata
Kilde:
eip

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1326)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Lesere: 10563 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Herlige kyllingsmørbrød.Herlige kyllingsmørbrød.
Denne retten har 221,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gammeldags brødpudding med rom og rosiner.Gammeldags brødpudding med rom og rosiner.
Denne retten har 197,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strata med spinat og brokkoli.Strata med spinat og brokkoli.
Denne retten har 164,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.