Fotograf:
Mat.no
Gammeldags brødpudding med rom og rosiner inneholder
198 Kalorier,
22 g Karbo,
5 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Gammeldags brødpudding med rom og rosiner har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gammeldags brødpudding med rom og rosiner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
13348 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gammeldags brødpudding med rom og rosiner med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 198.08 | 3 203.48 | 400.43 | Kcal |
Protein | 5.46 | 88.30 | 11.04 | gram |
Karbohydrat | 22.39 | 362.11 | 45.26 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 18.92 | 2.37 | gram |
Fett | 7.94 | 128.41 | 16.05 | gram |
Alkohol | 1.84 % | 29.76 | 3.72 | gram |
Mettet fett | 4.11 | 66.47 | 8.31 | gram |
Salt | 0.32 | 5.15 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.92 | Kr 79.57 | Kr 9.95 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 617 totalt | 1 617 pr porsj | 202 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Lages i 1 1/2 l form.
La rosinene trekke i rom i 1/2 time eller over natten. Skjær brødet i terninger og fordel dem på en stekeplate. Rist dem i stekeovnen ved 225ºC i ca. 5 minutter til de er tørre. Pisk sammen sukker, smør, egg, melk, vaniljesukker, sitronsaft og kanel i en stor bolle. Skrell eplet og skjær det i små terninger. Ha dem i bollen sammen med brødterninger, rosiner og rom. La væsken trekke inn i brødet. Fyll blandingen over i en brødform som er kledd med bakepapir i bunnen. Stek brødpuddingen i vannbad nederst i stekeovnen ved 175ºC i ca. 1 time.
Server den varm eller lun med vaniljesaus, ingefærsaus eller rød saus.
Spesielle egenskaper
Lite kunstige stoffer/halvfabrikata
Kilde:
eip
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1326)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift