Glaserte sjokoladekaker inneholder
243 Kalorier,
47 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Glaserte sjokoladekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glaserte sjokoladekaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glaserte sjokoladekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 243.13 | 2 083.19 | Kcal |
Protein | 5.78 | 49.52 | gram |
Karbohydrat | 47.02 | 402.88 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 6.08 | gram |
Fett | 3.39 | 29.05 | gram |
Mettet fett | 1.12 | 9.60 | gram |
Salt | 0.31 | 2.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.83 | Kr 24.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 857 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 77,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker godt, tilsett mel og bakepulver.
Hell røren på smurt bakepapir i en langpanne.
Stek med middels varme.
La den bli kald og stikk ut runde små kaker.
Legg dem 2 og 2 med krem imellom og glaser dem. Pynt med en valnøtt.
Krem:
La gelatinen ligge litt i kaldt vann.
Bland alt det andre til kremen unntatt eggehvitene, varm opp og la det tykne uten å koke.
Rør i gelatin. Rør så inn de stivpiskede eggehvitene.
Smak til med vaniljesukker.
La den stivne litt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2862 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967068)
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-04
Oppdatert dato:2002-04-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift