Bland alle ingrediensene utenom ca. 1/2 dl mjøl, som skal brukes til utkjevling. Kna deigen godt så den kommer godt i sammen og blir god og seig. Kjevle ut plater og former etter ønske – for hånd eller ved hjelp av en pastamaskin.
Platene kan også fryses og brukes på et senere tidspunkt. Skal den nyts nå, kok i rikelig mengde med vann og 1 ts salt i ca. 3-5 minutter. Du kan også tørke pastaen på er varmt sted. Da blir koketiden ca. 10 minutter.
Deigen kan også lages uten egg. Da øker du vannmengden med ca. 3/4 dl vann. Ellers samme fremgangsmåte som over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Holmen Crisp
(Intern: 36618)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2022-10-15
Oppdatert dato:2022-10-15