Glutenfri pasta med Jytte



Glutenfri pasta med Jytte oppskrift.
Fotograf: Holmen Crisp
Hjemmelaget fersk pasta smaker supergodt og er enkelt og morsomt å lage. Her er Jytte Norlanders egen oppskrift.

Oppskriften inneholder 281 Kalorier, 43 g Karbo, 7 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfri pasta med Jytte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 3048 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1stkegg
1ssolivenolje
2ssvarmt vann
0,5tssalt
2,5dlJytte Arv




Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri pasta med Jytte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier280.55640.89Kcal
Protein7.3216.72gram
Karbohydrat43.2398.75gram
Kostfiber4.219.62gram
Fett7.7717.75gram
Mettet fett1.463.34gram
Salt1.593.64gram
Pris på oppskriftenKr 5.36Kr 12.24Kr .-
Hele oppskriften veier228 totalt228 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo61,63 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene utenom ca. 1/2 dl mjøl, som skal brukes til utkjevling. Kna deigen godt så den kommer godt i sammen og blir god og seig. Kjevle ut plater og former etter ønske – for hånd eller ved hjelp av en pastamaskin.

Platene kan også fryses og brukes på et senere tidspunkt. Skal den nyts nå, kok i rikelig mengde med vann og 1 ts salt i ca. 3-5 minutter. Du kan også tørke pastaen på er varmt sted. Da blir koketiden ca. 10 minutter.

Deigen kan også lages uten egg. Da øker du vannmengden med ca. 3/4 dl vann. Ellers samme fremgangsmåte som over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Holmen Crisp
(Intern: 36618)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Innlagt dato:2022-10-15
Oppdatert dato:2022-10-15


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri pasta med Jytte.Glutenfri pasta med Jytte.
Denne retten har 280,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.