Gourmetens abborfilet inneholder
148 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Gourmetens abborfilet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gourmetens abborfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5809 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gourmetens abborfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 147.63 | 694.79 | Kcal |
Protein | 10.39 | 48.90 | gram |
Karbohydrat | 2.13 | 10.02 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 1.46 | gram |
Fett | 10.77 | 50.69 | gram |
Mettet fett | 5.26 | 24.76 | gram |
Salt | 0.57 | 2.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.93 | Kr 42.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 883 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krydre filetene med salt, pepper og press over sitronsaften. Pisk sammen eggene, og vend filetene først i mel, deretter i egg. Stek fisken gyllenbrun i smør.
Lag bearnéssaus, fra pakke eller egen oppskrift. Del tomatene i to og ta ut frøhuset. Finhakk tomatkjøttet og bland det i sausen.
Server med kokte eller stekte poteter, samt en god salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11857)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.