Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade



Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Igjen en litt spesiell forrett til en viltmeny. Men gravet kjøtt passer fint sammen med den litt bitre smaken av tyttebær og appelsin

Oppskriften inneholder 112 Kalorier, 15 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2274 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grrådyrfilet
1,5sssalt
1,5ssDansukker Sukker
2tsgrovknust svartpepper
1tstørket basilikum
1tstørket oregano

Tyttebærmarmelade

1stkappelsin
1,5dlDansukker Brun Farin
150grferske eller frosne tyttebær
1ssCointreau




Kalorier og næringsinnhold i Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier112.28284.69Kcal
Protein10.7127.16gram
Karbohydrat14.6137.04gram
Kostfiber1.042.64gram
Fett0.751.90gram
Alkohol0.31 %0.79gram
Mettet fett0.330.84gram
Salt2.566.49gram
Pris på oppskriftenKr 17.62Kr 44.68Kr .-
Hele oppskriften veier1 014 totalt254 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo52,04 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Renskjær kjøttet. Bland sammen salt, sukker, pepper og krydderurter og gni det inn i kjøttet. Legg kjøttet i en tykk plastpose og la den graves i 2 døgn i kjøleskap.
Vask appelsinene, bruk helst organiske appelsiner. Skjær det ytterste gule skallet i tynne strimler. Kok skallet mykt i litt vann. Avkjøl. Skjær hinnefrie båter av appelsinen.
Bland appelsinbåtene, tyttebærene og farinen i en kasserolle og kok i 15 minutter. Tilsett likøren og appelsinskallet. Avkjøl.
Skjær kjøttet i tynne skiver og server sammen med tyttebærmarmeladen. Garner gjerne med en kvist ferske urter, f.eks. timian.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33567)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett
Innlagt dato:2017-12-31
Oppdatert dato:2017-12-31


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade.Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade.
Denne retten har 112,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.