Gravet røye fra Lierne inneholder
63 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Gravet røye fra Lierne har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gravet røye fra Lierne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
13561 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gravet røye fra Lierne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 62.77 | 984.86 | Kcal |
Protein | 5.67 | 88.96 | gram |
Karbohydrat | 4.42 | 69.35 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 2.49 | 39.07 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 8.32 | gram |
Salt | 3.32 | 52.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.14 | Kr 80.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 569 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask fisken godt. Dryss godt med salt-sukkerblanding i buken og mellom lagene når fisken legges lagvis med buken opp i en plastdunk. Legg et rent klede over og la dunken stå ved 10-12 C i en uke.
Kok inn myse med salt og litt sukker inntil halvparten gjenstår. Avkjøl laken.
Skyll fisken godt før den legges tilbake i en ren plastdunk. Hell over den avkjølte laken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske kjøkken
(Intern: 11296)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Norge
Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift