Gravet sild med sennepssaus med dill inneholder
183 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Gravet sild med sennepssaus med dill har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gravet sild med sennepssaus med dill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7309 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gravet sild med sennepssaus med dill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 182.64 | 707.27 | Kcal |
Protein | 7.05 | 27.30 | gram |
Karbohydrat | 2.99 | 11.58 | gram |
Kostfiber | 0.14 | 0.54 | gram |
Fett | 15.80 | 61.19 | gram |
Mettet fett | 2.62 | 10.15 | gram |
Salt | 2.21 | 8.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.22 | Kr 12.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 549 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens, skyll og ben ut silda. Bland vann, eddik og salt. La filetene ligge i eddiklaken til kjøttet er hvitt, små sild ca 4 timer, større sild ca 6 timer.
Ta dem opp og la dem renne godt av, for eksempel i dørslag. Dra deretter av skinnet. Lag i mellomtiden sausen.
Bland sennep, salt, sukker og eddik. Tilsett oljen i en tynn stråle under kraftig omrøring. Bland til slutt i vannet og dillen.
Legg de avrente filetene lagvis med sausen i et glass eller en bolle. Sett den i kjøleskap. Silda er ferdig til å spises etter minst ett døgn. Holder seg omkring én uke.
Serveres som smørbrødpålegg eller som middagsrett sammen med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11493)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.