Gravet sild med sennepssaus med dill



Gravet sild med sennepssaus med dill inneholder 183 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Gravet sild med sennepssaus med dill har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gravet sild med sennepssaus med dill er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere: 7309 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgurenset fjordsild eller 600 g renset

Eddiklake:

4dlvann
2dleddik, 7%
1sssalt

Sennepssaus med dill:

1dlsennep
2tssalt
2ssfarin
3tseddik, 7%
1dlolje
0,75dlvann
1dldill, hakket




Næringsdeklarasjon for Gravet sild med sennepssaus med dill!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier182.64707.27Kcal
Protein7.0527.30gram
Karbohydrat2.9911.58gram
Kostfiber0.140.54gram
Fett15.8061.19gram
Mettet fett2.6210.15gram
Salt2.218.55gram
Pris på oppskriftenKr 3.22Kr 12.47Kroner
Hele oppskriften veier1 549 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo6,54 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens, skyll og ben ut silda. Bland vann, eddik og salt. La filetene ligge i eddiklaken til kjøttet er hvitt, små sild ca 4 timer, større sild ca 6 timer.

Ta dem opp og la dem renne godt av, for eksempel i dørslag. Dra deretter av skinnet. Lag i mellomtiden sausen.

Bland sennep, salt, sukker og eddik. Tilsett oljen i en tynn stråle under kraftig omrøring. Bland til slutt i vannet og dillen.

Legg de avrente filetene lagvis med sausen i et glass eller en bolle. Sett den i kjøleskap. Silda er ferdig til å spises etter minst ett døgn. Holder seg omkring én uke.

Serveres som smørbrødpålegg eller som middagsrett sammen med kokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11493)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.