Gravet uer



Gravet uer inneholder 103 Kalorier, 4 g Karbo, 15 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Gravet uer har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gravet uer er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 6272 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kguerfilet
40grsukker
40grsalt
1tshvit pepper
1sshakket frisk dill
1sshakket frisk basilikum
1sshakket frisk timian
2clmadeira eller portvin




Næringsdeklarasjon for Gravet uer!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102.531 144.85Kcal
Protein15.39171.84gram
Karbohydrat3.9343.88gram
Kostfiber0.121.34gram
Fett2.5328.25gram
Mettet fett0.455.02gram
Alkohol0.32 %
Salt3.7742.06gram
Pris på oppskriftenKr 8.47Kr 94.58Kroner
Hele oppskriften veier1 117 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo15,33 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Dette er en oppskrift fra Slogum Gård, Skedsmo. Oppskriften er hentet fra boka "Smak av Romerike".

Bland alt krydder godt. Kutt dill med stilkene for seg og det fine for seg. Dryss halvparten av krydderet i bunnen av et fat. Dryss så over dillstilkene. legg på uerfileten. Gni resten av krydderblandingen inn i ueren. Dryss det fine av dillen over. Hell madeira eller portvin over, og dekk fisken med plastfolie. Settes under lett press på et kjølig sted i 36 timer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13444)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.