Gravet uer inneholder
103 Kalorier,
4 g Karbo,
15 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Gravet uer har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gravet uer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6272 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gravet uer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.53 | 1 144.85 | Kcal |
Protein | 15.39 | 171.84 | gram |
Karbohydrat | 3.93 | 43.88 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 1.34 | gram |
Fett | 2.53 | 28.25 | gram |
Mettet fett | 0.45 | 5.02 | gram |
Alkohol | 0.32 % | | | |
Salt | 3.77 | 42.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.47 | Kr 94.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 117 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en oppskrift fra Slogum Gård, Skedsmo. Oppskriften er hentet fra boka "Smak av Romerike".
Bland alt krydder godt. Kutt dill med stilkene for seg og det fine for seg. Dryss halvparten av krydderet i bunnen av et fat. Dryss så over dillstilkene. legg på uerfileten. Gni resten av krydderblandingen inn i ueren. Dryss det fine av dillen over. Hell madeira eller portvin over, og dekk fisken med plastfolie.
Settes under lett press på et kjølig sted i 36 timer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13444)
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.