Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Gresskarterrine med sjøkreps oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Gresskarterrine med sjøkreps



Gresskarterrine med sjøkreps inneholder 182 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Gresskarterrine med sjøkreps har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gresskarterrine med sjøkreps er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
500grrenskåret gresskar i terninger
6stkkrepsehaler, kokte, rensede og kuttet i terninger
2ssolivenolje
1sskarri
2dlhvitvin, fyldig
2ssestragon, hakket
300grjarlsbergost i terninger
4stkeggeplommer
200grcrème fraiche
1ssmaizena
Ca 12skive(r)westfaler- eller parmaskinke
1tssalt
0,5tshvit pepper, nykvernet




Næringsdeklarasjon for Gresskarterrine med sjøkreps!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier182.08345.64Kcal
Protein10.4919.91gram
Karbohydrat1.512.87gram
Kostfiber0.520.99gram
Fett13.8126.22gram
Mettet fett7.1413.55gram
Alkohol1.25 %
Salt1.883.57gram
Pris på oppskriftenKr 10.70Kr 20.31Kroner
Hele oppskriften veier1 519 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun gresskarterningene i olivenolje og tilsett karri og hvitvin. Damp dem møre under lokk i 6-8 minutter. Tilsett estragon og pepper. Avkjøl.

Rør crème fraiche, eggeplommer, maisenna og salt sammen. Bland i osten og krepsehalene.

Spray eller smør en 1 ½ liters form og kle den med tynne skiver westfalerskinke. Bland de kalde gresskarbitene i ostemassen og hell i formen.

Stek terrinen i vannbad i ca 1 ½ time på 175 C.

Avkjøl i ca 12 timer i kjøleskap. Pakkes i kjøkkenfilm og skjæres i skiver. Fjern plasten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12725)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 1981 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.