Smør godt med baconost på alle brødskivene, eller ha på den osten du har hjemme i kjøleskapet.
Legg sammen to og to brødskiver, slik at du får fire doble skiver.Del de doble skivene i to og surr en baconskive rundt hver halve (doble) brødskive.
Fordel skivene på en rist og ha i ovn på 200 °C. Ha en langpanne under slik at eventuelt stekefett drypper ned på den.
Brødskivene stekes i tolv minutter. Snu skivene etter halve steketiden. Ha eventuelt på grill de siste minuttene.
Server grillet baconskive varm, sammen med ønsket salat.
Bak tomat og løk i ovn samtidig, eller de grønnsakene du har, og vipps er tilbehøret også klart.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34022)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2018-06-16
Oppdatert dato:2018-06-16