Grillet focaccia med laks og mango





Grillet focaccia med laks og mango oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Griller du focaccia kan du fylle det nygrillede brødet med masse snadder! Her har vi fylt det med grillet laksefilet, mango i skiver og herlig grønn salat. Vil du ha en litt raskere variant - fyll grillet focaccia med varmrøkt laks.

Oppskriften inneholder 193 Kalorier, 21 g Karbo, 10 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet focaccia med laks og mango er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner

Focacciadeig

20grfersk gjær
3,5dlvann
2tsflytende honning
500grhvetemel
0,5tssalt

Rub

2ssbrunt sukker
1sspaprikapulver
0,5tsgrovt chilikrydder
0,5tshvitløkspulver
0,5tstørket timian
0,5tssalt
0,5tspepper

Fyll:

800grlaksefilet
2ssolje til pensling
1stkmango
1pakkebabyspinat (á 65 g)


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Grillet focaccia med laks og mango med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier192.65520.30Kcal
Protein10.4228.14gram
Karbohydrat20.6655.80gram
Kostfiber1.273.43gram
Fett7.3119.74gram
Mettet fett1.283.46gram
Salt0.381.03gram
Pris på oppskriftenKr 9.43Kr 25.47Kr .-
Hele oppskriften veier2 161 totalt270 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

1. Bland ut gjær i lunkent vann. Rør inn honning. Ha i hvetemel og olje, og elt deigen sammen. Deigen skal være litt løs. Hell litt olje over deigen, dekk bollen med plastfolie og la deigen heve til dobbel størrelse, 30-45 min.

2. Bland sammen rub til fisken. Tørk av fisken med litt kjøkkenpapir. Pensle med litt olje og dryss krydderblandingen over fisken (på kjøttsiden) slik at det dekker godt. Bruk eventuelt fingrene og klapp lett på fisken slik at krydderet fester seg.

3. Legg fisken på et ark aluminiumsfolie på grillen, alternativt bruk en aluminiumsform eller en grillplanke som du på forhånd har lagt i vann. La fisken grille på indirekte varme med lokk i 20 -25 minutter. Har du mindre fiskestykker holder det med 5-6 minutter.

4. Del deigen i 8 emner. Klapp ut hvert emne til en leiv. Legg dem på grillristen og la dem steke i 3-4 minutter på hver side.

Ha olje i hendene når du klapper ut deigen. Pensle grillristen med litt olje, da er du sikker på at deigen ikke sitter fast. 3. Skjær mango i tynne skiver.

Anrett grillede focacciabrød med krydret laks, mango i skiver og friske grønne salatblader. Pynt gjerne med litt timian før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 34025)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Innlagt dato:2018-06-16
Oppdatert dato:2018-06-16
Lesere: 133 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet brød med bacon og ost.Grillet brød med bacon og ost.
Denne retten har 245,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet focaccia med laks og mango.Grillet focaccia med laks og mango.
Denne retten har 192,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Muslibrød med blåmuggost og pærer.Muslibrød med blåmuggost og pærer.
Denne retten har 243,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pull apartbrød på grillen.Pull apartbrød på grillen.
Denne retten har 323,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.