Fotograf:
Brodogkorn.no
En god og enkel variant av pull-apartbrød som egner seg godt på grillen. Skjær brødet i skiver nesten gjennom, fyll med det du ønsker, pakk i folie og sleng det rett på grillen. Oppskriften inneholder
326 Kalorier,
26 g Karbo,
12 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pull apartbrød på grillen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1913 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pull apartbrød på grillen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 325.76 | 477.44 | Kcal |
Protein | 11.50 | 16.85 | gram |
Karbohydrat | 26.48 | 38.81 | gram |
Kostfiber | 4.12 | 6.04 | gram |
Fett | 18.40 | 26.97 | gram |
Mettet fett | 10.56 | 15.48 | gram |
Salt | 1.14 | 1.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.00 | Kr 8.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 173 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland smør, hvitløk og urter godt sammen.
2. Del brødet i skiver nesten helt gjennom, men la det henge sammen i bunnen. Skjær osten i skiver med en ostehøvel.
3. Fyll brødet med urtesmøret, pepperonien og osten. Pakk inn brødet i et dobbelt lag aluminiumsfolie.
4. Grill på indirekte varme i 15 minutter eller til smøret og osten har smeltet.
Tips!
Fyll brødet med det du liker best og varier med flere typer ost. Kan også tilberedes på bål.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31529)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-06-20
Oppdatert dato:2014-06-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift