Grønnsaker og dipp





Grønnsaker og dipp oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Er du småsulten etter skolen og det er fortsatt noen timer igjen til middag? Da er grønnsaker og dipp midt i blinken.

Oppskriften inneholder 116 Kalorier, 3 g Karbo, 4 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grønnsaker og dipp er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Rosa dipp:

1begerlettrømme
3sssøt chilisaus
1stkrød chili , finhakket og uten frø (kan sløyfes)

Tzatzikidipp:

1begermatyoghurt
1stkslangeagurk , grovt revet
1feddhvitløk , raspet/presset
0,25tssalt
0,25tspepper

Grønn dipp:

1begerkesam original, 8 %
2stkavokado , most
1feddhvitløk , raspet/presset
litt sitronsaft
0,25tssalt
0,25tspepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grønnsaker og dipp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116.011 745.89Kcal
Protein3.8057.19gram
Karbohydrat3.4151.32gram
Kostfiber0.7010.53gram
Fett9.53143.42gram
Mettet fett4.5668.63gram
Salt0.294.30gram
Pris på oppskriftenKr 5.07Kr 76.30Kroner
Hele oppskriften veier1 505 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Felles for alle dippene:
Bland alle ingrediensene i en bolle og ha dippen i en serveringsskål. I dipper og dressinger kan man godt bruke kesam, skyr naturell, matyoghurt, lettrømme, ekstra lett rømme og crème fraîche om hverandre. Til hverdags er det smart å velge de lettere variantene.
Disse dippene er også fine å bruke som salatdressinger.

Forslag til grønnsaker
Gulrøtter, blomkål, slangeagurk, paprika, kålrot, stangselleri.

La de gjerne stå litt i kaldt vann i kjøleskapet før de spises/serveres.

Tips:
Grønnsaker og dipp egner seg også som snacks i matpakken. Husk da at det er lurt å ha dressingen i en liten boks ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30930)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Innlagt dato:2013-12-23
Oppdatert dato:2013-12-23
Lesere: 1584 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønnsaker og dipp.Grønnsaker og dipp.
Denne retten har 116,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.