Grunnsaus til fuglevilt inneholder
55 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Grunnsaus til fuglevilt har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grunnsaus til fuglevilt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2217 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grunnsaus til fuglevilt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.42 | 155.05 | Kcal |
Protein | 0.98 | 2.74 | gram |
Karbohydrat | 3.80 | 10.63 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 0.87 | gram |
Fett | 3.49 | 9.76 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 2.49 | gram |
Alkohol | 0.61 % | | | |
Salt | 0.92 | 2.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.92 | Kr 5.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 679 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens gulrot og løk og kutt dem i terninger. Disse brunes i margarin i en gryte.
Rør inn hvetemelet og kok ut med rødvin. Tilsett kraften og krydderne og la sausen koke i 30 minutter.
Sil av og rør inn brunosten.
I prinsippet er sausen ferdig til bruk. Den kan forbedres etter smak. Fløte eller rømme, rips-, solbær- eller rognebærgelé er gode smakstilsetninger.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7480)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift