Gryte med orrhane inneholder
116 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Gryte med orrhane har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gryte med orrhane er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12605 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gryte med orrhane!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.01 | 805.67 | Kcal |
Protein | 10.06 | 69.87 | gram |
Karbohydrat | 5.78 | 40.14 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 6.18 | gram |
Fett | 5.52 | 38.34 | gram |
Mettet fett | 2.39 | 16.60 | gram |
Alkohol | 0.17 % | | | |
Salt | 0.43 | 2.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.40 | Kr 93.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 167 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør og ta ut innmaten av fuglen. Skyll og tørk den. Del den i 6 biter.
Smelt fettet i en jerngryte. Brun stykkene rundt om. Salt og pepre. Tilsett buljongen.
Sel tomatene i båter. Skrell gulrøttene og skjær dem i biter. Skyll og strimle purren. Ha den i gryten sammen med sviskene. La alt ettersteke under lokk ca 1 time.
Når kjøttet er ferdig siles stekesjyen og helles over i en gryte. Tilsett crème fraiche, fløte, konjakk, soya, gelé og setersmør.
Skjær løs fuglekjøttet fra bena og del dem i passe store stykker. Ha dem i gryten. Gi gryten et hurtig oppkok og la den småkoke noen minutter.
Serveres med hasselbackpoteter og kokt broccoli.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8086)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.