Gryte med orrhane



Gryte med orrhane inneholder 116 Kalorier, 6 g Karbo, 10 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Gryte med orrhane har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gryte med orrhane er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 12605 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2,5kgorrhane, ca 1 stk stor
3ssmargarin eller smør
1tssalt
2krmpepper
5dlhønsebuljong
2stktomater
2stkgulrøtter
1stk litepurre
5stksvisker, steinfrie

Saus:

silt stekesjy
1dlcrème fraiche
2dlfløte
2sskonjakk
Ca 1,5sssoya
Ca 3,5sssolbærgelé
2sssetersmør
6porsjon(er)poteter




Næringsdeklarasjon for Gryte med orrhane!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116.01805.67Kcal
Protein10.0669.87gram
Karbohydrat5.7840.14gram
Kostfiber0.896.18gram
Fett5.5238.34gram
Mettet fett2.3916.60gram
Alkohol0.17 %
Salt0.432.97gram
Pris på oppskriftenKr 13.40Kr 93.06Kroner
Hele oppskriften veier4 167 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,92 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klargjør og ta ut innmaten av fuglen. Skyll og tørk den. Del den i 6 biter.

Smelt fettet i en jerngryte. Brun stykkene rundt om. Salt og pepre. Tilsett buljongen.

Sel tomatene i båter. Skrell gulrøttene og skjær dem i biter. Skyll og strimle purren. Ha den i gryten sammen med sviskene. La alt ettersteke under lokk ca 1 time.

Når kjøttet er ferdig siles stekesjyen og helles over i en gryte. Tilsett crème fraiche, fløte, konjakk, soya, gelé og setersmør.

Skjær løs fuglekjøttet fra bena og del dem i passe store stykker. Ha dem i gryten. Gi gryten et hurtig oppkok og la den småkoke noen minutter.

Serveres med hasselbackpoteter og kokt broccoli.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8086)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.