Grytestekt hare inneholder
81 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Grytestekt hare har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grytestekt hare er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grytestekt hare!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.49 | 382.49 | Kcal |
Protein | 7.77 | 36.47 | gram |
Karbohydrat | 4.17 | 19.57 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 2.63 | gram |
Fett | 3.53 | 16.57 | gram |
Mettet fett | 1.38 | 6.48 | gram |
Alkohol | 0.12 % | | | |
Salt | 0.11 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.52 | Kr 49.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 816 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll haren godt i kaldt vann. Tørk stykkene godt. Legg dem på flatt fat. Dryss over salt og pepper og hell over vinen sammen med løk i skiver. La det stå og trekke ca. 1 time.
Skjær resten av løken og gulrøttene i skiver. Damp dem i smør. Rør i mel og spe med vann eller kraft. Ha leveren fra haren i sausen. La det koke ca 30 min.
Tilsett gelé, marinaden fra haren og sitronsaft. Ha sausen i hurtigmikser eller gni den gjennom sikt.
Legg haren i ovnfast form og hell sausen over. Legg suppekvasten i.
Legg lokk på formen og sett den i ovnen som angitt.
Stek loffskiver i varmt fett eller olje.
Serveres rett fra formen. Pynt med brødcrutonger, cocktailbær og persille. Server kokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10118)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere:
8681 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.