Grytestekt hare



Grytestekt hare inneholder 81 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Grytestekt hare har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grytestekt hare er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stkhare delt i stykker
leveren fra haren
1dashsalt
1dashpepper
2ssportvin eller rødvin
3stkløk
2stkgulrøtter
4sssmør
6ssmel
1litervann eller kraft
2ssripsgelé
2ssripsgelé
2ssstikkelsbærgelé eller siktet syltetøyIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
litt sitronsaft
suppekvast
brødcrutonger
cocktailbær
persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grytestekt hare!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81.49382.49Kcal
Protein7.7736.47gram
Karbohydrat4.1719.57gram
Kostfiber0.562.63gram
Fett3.5316.57gram
Mettet fett1.386.48gram
Alkohol0.12 %
Salt0.110.53gram
Pris på oppskriftenKr 10.52Kr 49.38Kroner
Hele oppskriften veier2 816 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll haren godt i kaldt vann. Tørk stykkene godt. Legg dem på flatt fat. Dryss over salt og pepper og hell over vinen sammen med løk i skiver. La det stå og trekke ca. 1 time.

Skjær resten av løken og gulrøttene i skiver. Damp dem i smør. Rør i mel og spe med vann eller kraft. Ha leveren fra haren i sausen. La det koke ca 30 min.

Tilsett gelé, marinaden fra haren og sitronsaft. Ha sausen i hurtigmikser eller gni den gjennom sikt.

Legg haren i ovnfast form og hell sausen over. Legg suppekvasten i.

Legg lokk på formen og sett den i ovnen som angitt.

Stek loffskiver i varmt fett eller olje.

Serveres rett fra formen. Pynt med brødcrutonger, cocktailbær og persille. Server kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10118)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere: 7195 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.