Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk





Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk inneholder 63 Kalorier, 4 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 11stktroster
1dashsalt
1dashpepper
1dashsmør til bruning
0,5stkløk
1stkgulrot
1stklaurbærblad
5stkhel pepper
2dlvann
2ssrødvinseddik
2ssripsgelé
2ssripsgelé
0,5literkraft eller vann og buljongpulver
1ssmaizena
1dlrenset rips
1buketterbroccoli
2stkgulrøtter
4stk liteløk
1dashsmør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier63.21354.59Kcal
Protein6.3335.51gram
Karbohydrat4.4324.85gram
Kostfiber0.955.33gram
Fett2.0311.39gram
Mettet fett0.754.21gram
Salt0.382.15gram
Pris på oppskriftenKr 6.10Kr 34.22Kroner
Hele oppskriften veier2 244 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brekk opp trostene til bryst- og lårstykker. Behold bryststykkene hele og del lårstykkene i to. Krydre alt med salt og pepper. Alt brunes i gryte.

Kutt løk og gulrøtter i terninger og brun disse lett sammen med trostene. Ha pepper og laurbærblad i gryten og kok ut med vann og vineddik. Ordne kjøttet i gryten slik at trostbrystene ligger med brystfiletene opp. Legg over lokk og la alt surre i 8-10 minutter.

Ta ut bryststykkene og skjær brystfiletene fra skroget. Kutt opp skroget med en kniv og ha det tilbake i gryta sammen med vann eller kraft og ripsgelé.

Kok en god kraft på dette en times tid.

Imens holder du brystfiletene varme og ordner løk og grønnsaker.

Del løkene i to og brun dem på begge sider i en panne. Krydre lett med salt og pepper. Bak løkene ferdig i ovn i 15 minutter ved 200 C.

Rens broccoli og grønnsaker, del opp i passende stykker og kok grønnsakene så vidt møre i lettsaltet vann.

Når kraften er ferrdig, siles den av og jevnes til en tynn saus med maisenna utrørt i kaldt vann. Smak til sausen med salt, pepper og eventuelt mer ripsgelé.

Ha i den rensede ripsen som skal være hele i sausen.

Del de varme brystfiletene i to på skrå. Legg broccoli og gulrøtter midt på tallerkenen og legg de bakte løkene på hver side. Anrett brystfiletene på toppen av grønnsakene.

Tøm sausen rundt det hele og server, helst med fløtegratinerte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8131)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 7510 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.