Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk inneholder
63 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10820 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.33 | 355.27 | Kcal |
Protein | 6.34 | 35.57 | gram |
Karbohydrat | 4.43 | 24.85 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 5.55 | gram |
Fett | 2.03 | 11.39 | gram |
Mettet fett | 0.74 | 4.15 | gram |
Salt | 0.38 | 2.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.10 | Kr 34.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 244 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brekk opp trostene til bryst- og lårstykker. Behold bryststykkene hele og del lårstykkene i to. Krydre alt med salt og pepper. Alt brunes i gryte.
Kutt løk og gulrøtter i terninger og brun disse lett sammen med trostene. Ha pepper og laurbærblad i gryten og kok ut med vann og vineddik. Ordne kjøttet i gryten slik at trostbrystene ligger med brystfiletene opp. Legg over lokk og la alt surre i 8-10 minutter.
Ta ut bryststykkene og skjær brystfiletene fra skroget. Kutt opp skroget med en kniv og ha det tilbake i gryta sammen med vann eller kraft og ripsgelé.
Kok en god kraft på dette en times tid.
Imens holder du brystfiletene varme og ordner løk og grønnsaker.
Del løkene i to og brun dem på begge sider i en panne. Krydre lett med salt og pepper. Bak løkene ferdig i ovn i 15 minutter ved 200 C.
Rens broccoli og grønnsaker, del opp i passende stykker og kok grønnsakene så vidt møre i lettsaltet vann.
Når kraften er ferrdig, siles den av og jevnes til en tynn saus med maisenna utrørt i kaldt vann. Smak til sausen med salt, pepper og eventuelt mer ripsgelé.
Ha i den rensede ripsen som skal være hele i sausen.
Del de varme brystfiletene i to på skrå. Legg broccoli og gulrøtter midt på tallerkenen og legg de bakte løkene på hver side. Anrett brystfiletene på toppen av grønnsakene.
Tøm sausen rundt det hele og server, helst med fløtegratinerte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8131)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift