Gullans bullar fra Margaretha Myrseth inneholder
306 Kalorier,
35 g Karbo,
7 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Gullans bullar fra Margaretha Myrseth har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gullans bullar fra Margaretha Myrseth er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8045 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gullans bullar fra Margaretha Myrseth med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 306.28 | 2 714.99 | 226.25 | Kcal |
Protein | 6.60 | 58.51 | 4.88 | gram |
Karbohydrat | 35.02 | 310.43 | 25.87 | gram |
Kostfiber | 2.22 | 19.68 | 1.64 | gram |
Fett | 15.04 | 133.32 | 11.11 | gram |
Mettet fett | 3.11 | 27.57 | 2.30 | gram |
Salt | 0.26 | 2.33 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.55 | Kr 22.60 | Kr 1.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 886 totalt | 886 pr porsj | 74 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
boller
Rør margarin og sukker smidig til fyllet Bland mel og sukker i bollen og smuldre smøret med fingertuppene. Tilsett gjær i melken og arbeid deigen smidig. Kjevle deigen ut til en rektangulær kake. Legg på fyllet og rull den sammen. Skjær deigen i cm. tykke skiver. Legg i papirformer og la det gjære ca. 1 1/2 time.
Pensle med egg og strø på perlesukker. Stek bullarna i 250-275 grader 6-7 minutter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19106)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift