Fotograf:Frukt.no Grønnsaker passer yppelig som tapas. Sammen med god olivenolje, frisk basilikum og balsamicoeddik, kan det ikke gå galt. Denne tapasretten kan gjerne lages i forveien og serveres enten varm, kald eller lun.
Vask og rens blomkål og del i mindre buketter. Skrell gulrøtter og skjær i tynne staver. Stek i olje over middels varme til grønnsakene har begynt å bli myke, men fremdeles har en hard kjerne. Det tar 8-9 minutter.
Hakk hvitløk og ha i mot slutten av steketiden. Dryss over flaksalt, nykvernet pepper og basilikumblader.
Denne tapasretten kan gjerne lages i forveien og serveres enten varm, kald eller lun.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 28091)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas Diett/allergi:
Veganer Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-01-24
Oppdatert dato:2021-08-30