Fotograf:
Matoppskrift.no
Vegetarpizza som og kan tilsettes kjøtt for de som ønsker det. Oppskriften inneholder
147 Kalorier,
15 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gulrotpizza er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 33 lesere
Lesere:
31177 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gulrotpizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 147.38 | 1 157.08 | Kcal |
Protein | 5.35 | 42.00 | gram |
Karbohydrat | 15.39 | 120.83 | gram |
Kostfiber | 1.97 | 15.47 | gram |
Fett | 6.72 | 52.76 | gram |
Mettet fett | 3.42 | 26.85 | gram |
Salt | 0.83 | 6.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.02 | Kr 23.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 570 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Begynn med fyllet. Skrell gulrøtter og riv dem grovt. Skrell løk og hvitløk og hakk dem.
Fres gulrøtter, løk og hvitløk i olje ca 4 minutter.
Tilsett innholdet i tomatboksen, salt, pepper, paprikapulver, laurbærblad og sukker. La det få putre ca 15 minutter under lokk. Avkjøles.
Still stekeovnen på 225 C. Bland sammen mel, bakepulver og salt i en bolle.
Fordel smøret med fingertuppene til en grynete masse. Tilsett melk og rør deigen raskt sammen.
Kjevle deigen ut til en stor pizza, ca 30 cm i diameter. Bre grønnsakfyllet over pizzaen. Dryss på oregano og revet ost. Stek pizzaen midt i ovnen 15-20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6118)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-01-12
Oppdatert dato:2014-01-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift