Bernaise-saus
Brokkoli
en eske gratinerte poteter
mye paprika
litt løk (1/3 så mye som paprika)
Elgkjøtt
Fremgangsmåte:
Sett på ovnen. Følg anvisning på "potetpakka". Det beregnes ca 40min før den er ferdig. (Husk å strø ost 5min før du tar den ut av
ovnen.)
Del opp kjøttet i ønsket form ( Biff-medaljonger eller biffsnadder)
Skjær opp paprika og løk og surr det i ei panne på mellomsterk varme. Løken og parikaen skal bare bli varm.
Kok brokkoli i vann med 1ts salt. Ikke kok den ihjel.
Lag Bernaise
Steik kjøttet.
Server retten. Med det garnityr du måtte ønske....
Som du ser så er det mange ingredienser. Men har du kanskje mulighet for å få litt kjøtt hjemmefra etter jakta, eller lignende, så
sparer du noen grunker her. Resten av ingrediensene er ikke spesielt dyre, men det anbefales å være flere enn 1 ved en sånn middag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 2118968238)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.