Fotograf:
Matprat.no
Hamburger m/dressing inneholder
205 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Hamburger m/dressing har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hamburger m/dressing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11795 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hamburger m/dressing med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 205.20 | 1 493.34 | 298.67 | Kcal |
Protein | 11.03 | 80.27 | 16.05 | gram |
Karbohydrat | 2.28 | 16.59 | 3.32 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 1.46 | 0.29 | gram |
Fett | 16.84 | 122.55 | 24.51 | gram |
Mettet fett | 9.57 | 69.65 | 13.93 | gram |
Salt | 1.15 | 8.40 | 1.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.30 | Kr 60.40 | Kr 12.08 | .- |
Hele oppskriften veier | 728 totalt | 728 pr porsj | 146 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 5
stk
1. Kna sammen deigen med hendene og tilsett salt, pepper og potetmospulver.
2. Tilsett melk i to omganger, kna godt mellom hver gang du heller i melk.
3. Del deigen i 4 eller 6 like store deler, lag runde boller og trykk dem litt flate.
4. Grill hamburgerne. Det kan være lurt å bruke en dobbelrist.
Dressing:
1. Mål opp rømmen, ha den over i en liten bolle og rør rundt.
2. Skjær over en sitron, press ut litt saft. Rens og finhakk gressløken.
3. Bland sitronsaft og gressløk i rømmen, rør rundt og smak.
Slik legger du sammen en ferdig burger på brød:
Del hamburgerbrødet i to, legg på noen salatblader, hamburgeren, en tomatskive og litt løk eller gressløk, og til slutt litt dressing og brød på toppen.
Burgeren kan også serveres uten brød. Da kan du lage smilefjes på burgeren hvis du har lyst. Bruk strimler av rød paprika eller ketchup som munn, gressløk til nese og maiskorn som øyne. Server dressingen ved siden av og brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 72)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift