Hans Robert Bruuns 17 Maikake





Hans Robert Bruuns 17 Maikake inneholder 279 Kalorier, 28 g Karbo, 6 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Hans Robert Bruuns 17 Maikake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hans Robert Bruuns 17 Maikake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Nøttebunn

150grmalte nøtter (evt. mandler)
150grmelis
1ssmel
4stkeggehviter, stivpiska

Jordbærfromasj

Ca 0,75kurv(er)jordbær
3dlkremfløte
2begeryoghurt naturell
150grmelis
10plate(r)gelatin


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Hans Robert Bruuns 17 Maikake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier278.633 418.79284.90Kcal
Protein5.9472.886.07gram
Karbohydrat28.13345.1628.76gram
Kostfiber2.0124.662.06gram
Fett15.37188.5915.72gram
Mettet fett6.5780.616.72gram
Salt0.091.120.09gram
Pris på oppskriftenKr 5.82Kr 71.41Kr 5.95.-
Hele oppskriften veier1 227 totalt1 227 pr porsj102 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Frisk og lett fromasjkake på nøttebunn.

Nøttebunnen: Det tørre blandes godt og vendes lett inn i eggehvitene. Røren helles over i en bakepapirkledd 26 cm springform. Stekes på 170° C i 20 minutter, avkjøl.

Fromasj + montasje:
Legg gelatinplatene i bløt. Sett nøttebunnen på kakefatet og plasser ringen til en litt mindre springform (24 cm) rundt den. Del åtte-ti jordbær på langs, og sett dem rundt kanten av nøttebunnen med snittflaten ut mot formen. Hold av ytterligere noen bær til pynt på toppen, og mos resten.
Pisk krem av fløten; bland inn yoghurten, melisen og bærmassen.
Kryst overflødig vann ut av gelatinen og løs den forsiktig opp i ca en halv desiliter kokende vann. Avkjøl, og hell litt av bærblandingen opp i gelatinen mens du rører. Hell deretter dette tilbake i resten av blandingen, stadig under omrøring.
Hell fromasjen over nøttebunnen og sett kjølig i minst fire timer. Løsne formen forsiktig, før gjerne en flatbladet kniv (smørkniv) langs innsiden først. Pynt med bær og evt. sitronmelisse.
Spesielle egenskaper
Lite kunstige stoffer/halvfabrikata

Kilde:
BirgitF

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1381)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Lesere: 2884 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sunnere festkake.Sunnere festkake.
Denne retten har 241,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Banankake med pistasjenøtter.Banankake med pistasjenøtter.
Denne retten har 169,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskelapper.Påskelapper.
Denne retten har 124,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekaker med yoghurtgodt.Pannekaker med yoghurtgodt.
Denne retten har 165,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Charlotte Russe 3.Charlotte Russe 3.
Denne retten har 197,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.