Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Haregryte med småløk oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Haregryte med småløk



Haregryte med småløk inneholder 72 Kalorier, 1 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Haregryte med småløk har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Haregryte med småløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgstore terninger av benfritt harekjøtt
6ssolivenolje
4ssrødvins- eller epleeddik
1clrødvin
1literbuljong eller vann
4cmkanelstang
4stkallehånde, hel
1kvist(er)rosmarin, frisk eller 1/2 ts tørket
1tsbrunt sukker
750grsmåløk eller sjalottløk
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Haregryte med småløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72.16344.67Kcal
Protein7.7136.83gram
Karbohydrat1.225.83gram
Kostfiber0.532.53gram
Fett3.9018.63gram
Mettet fett0.552.63gram
Alkohol0.04 %
Salt0.472.24gram
Pris på oppskriftenKr 11.42Kr 54.55Kroner
Hele oppskriften veier2 866 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en stor jerngryte eller kasserolle. Stek kjøttet pent brunt på alle sider. Ha eddik, vin og buljong i gryten. Tilsett 1 ts salt og krydder, pakk eventuelt krydderet inn i litt gas eller legg det i en pepperkoker. Legg på lokk og la kjøttet småkoke til det er mørt, ca 1 time.

Legg løken i kokende vann noen minutter og skrell den. Ha løken i gryten og dryss i sukkeret. Legg på lokk og la gryten trekke til løken er mør, ca 30 minutter. Ikke rør for mye i gryten etter at løken er tilsatt. Smak til med mer krydder om nødvendig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8265)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere: 6994 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.