Fotograf:
Moestue Grape Selections Hellstrøm ringer julen inn: I anledning den nært forestående høytiden kommer mesterkokkens gløgg og juleakevitt i splitter nye utgaver. Og i sammenheng med dette blir det og sendt ut en del gode juleoppskrifter til media. Jeg har og fått disse og publiserer dem, men i tillegg har jeg kalkulert og beregnet dem for både pris, næringsinnhold og allergener. Her er sennepssild
Skyll sildefiletene i kaldt vann, og tørk dem eller vann dem ut hvis de er for
salte. Skjær sildefileten i gaffelbiter. Rør sammen alle ingrediensene bortsett fra
oljen. Spe forsiktig inn oljen mens du visper, helt til sausen tykner. Tilsett
finhakket dill, og smak til med salt og pepper. Bland forsiktig inn sildefiletene,
og hell på glass. Sett det kjølig. Silden bør trekke 24 timer før den serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Eivind Hellstrøm
(Intern: 33402)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Innlagt dato:2017-11-20
Oppdatert dato:2017-11-20