Hjemmelagd Chorizo pølse inneholder
169 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Hjemmelagd Chorizo pølse har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelagd Chorizo pølse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelagd Chorizo pølse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 169.29 | 2 131.78 | Kcal |
Protein | 13.47 | 169.62 | gram |
Karbohydrat | 0.58 | 7.30 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 2.77 | gram |
Fett | 11.28 | 142.04 | gram |
Mettet fett | 3.87 | 48.73 | gram |
Alkohol | 1.59 % | | | |
Salt | 1.47 | 18.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.68 | Kr 147.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 259 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk kjøttet fint. Mal alt krydderet i en morter med chilien. Bland så alle ingredienser med kjøttet og bland godt med hendene. Det kan og brukes ca 250 g svinefett som tilsetning, men det er etter smak.
Ha i en bolle, dekk til og kjøl ned i 3 dager. Kna litt i deigen hver dag. Ha så deigen i tarmer og knyt til. Kan fryses eller oppbevares i kjøleskap en uke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 16582)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Mexico
Innlagt dato:2003-12-04
Oppdatert dato:2003-12-04
Lesere:
16794 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.