Hjemmelagd karamellpudding inneholder
271 Kalorier,
21 g Karbo,
4 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Hjemmelagd karamellpudding har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelagd karamellpudding er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelagd karamellpudding med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 271.25 | 3 233.87 | 323.39 | Kcal |
Protein | 3.97 | 47.33 | 4.73 | gram |
Karbohydrat | 20.62 | 245.83 | 24.58 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 19.21 | 229.02 | 22.90 | gram |
Mettet fett | 11.73 | 139.85 | 13.98 | gram |
Salt | 0.12 | 1.42 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.45 | Kr 53.05 | Kr 5.31 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 192 totalt | 1 192 pr porsj | 119 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
skiver
Brun sukkeret til formen først. Brunes i en ren panne. Når det er lysebrunt glaseres formen med det. Sett form til avkjøling.
Del opp vaniljestangen og la den koke med fløtemelken i ca 10 minutter.
Visp egg og sukker sammen og ha de i melken som er avkjølt litt.
Sil blandingen ned i formen.
Stekes i vannbad i ovnen ved 125 grader til den er stivnet. Ca 1 time.
Hvelv formen og pynt med pisket krem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2851)
Tilberedningstid:
90 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-25
Oppdatert dato:2002-12-25
Lesere:
5214 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift