Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette er egentlig en oppskrift for den japanske grillsausen Tomkatsu, men vi måtte jo ha noe ved siden av og det ble her fritert kylling og strimlet rødkål. Man tager hva man haver!
Det er flere versjoner av denne sausen
Oppskriften inneholder 179 Kalorier, 20 g Karbo, 16 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sausen:
Alt blandes i en skål og evt smakes til med mer tabasco. Skal stå i kjøleskap og godgjøre seg en stund. Smakes evt til med raspet ingefær og hvitløk.
Kylling
Bland salt, pepper og mel. Rull kyllingfiletene i blandingen, så i det lettpiskede egget og deretter i brødsmulene.
Stekes i stekepanna 2-3 minutter, snu den og så stekes til den er gjennomstekt. Totalt 5-10 minutter avhengig av tykkelse.
Server med for eksempel ris, grønnsaker eller rødkål!!!!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33820)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Land:
Japan Innlagt dato:2018-04-02
Oppdatert dato:2018-04-02
Lesere: 2861 totalt.