Hjortetrofé inneholder
131 Kalorier,
14 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Hjortetrofé har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjortetrofé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4688 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjortetrofé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.55 | 259.63 | Kcal |
Protein | 8.74 | 17.38 | gram |
Karbohydrat | 13.76 | 27.37 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 2.49 | gram |
Fett | 4.08 | 8.11 | gram |
Mettet fett | 1.52 | 3.02 | gram |
Alkohol | 0.19 % | | | |
Salt | 0.47 | 0.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.21 | Kr 18.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 796 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær det stekte kjøttet i skrå, 2-3 millimeter tykke, skiver. Legg dem på en skjærefjøl. Rør ut posteien med sherry og fløte. Smak til med finknust pepper. Sprøyt posteimassen i små topper rundt kjøttskivene. Legg avrente mandarinbåter i midten.
Rist brødet og legg en skive på hver tallerken. Legg en kjøttskive på hver brødskive og noen salatblader ved siden av. Strø over knust rosé- eller grønn pepper. Server som forrett eller som en liten kveldsrett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9993)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.