Honningglasert orrfuglbryst inneholder
106 Kalorier,
9 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Honningglasert orrfuglbryst har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningglasert orrfuglbryst er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honningglasert orrfuglbryst!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.86 | 372.68 | Kcal |
Protein | 10.86 | 38.23 | gram |
Karbohydrat | 8.68 | 30.56 | gram |
Kostfiber | 0.15 | 0.53 | gram |
Fett | 2.78 | 9.79 | gram |
Mettet fett | 0.55 | 1.94 | gram |
Alkohol | 0.34 % | | | |
Salt | 0.34 | 1.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.55 | Kr 54.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 408 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland honning, sennep og sitronsaft og smør over fuglebrystene. Sett ovnen på det varmeste du kan. Bruk grillelementet hvis du har. Glasér i kort tid. Brystene skal bli gyllenbrune, men ikke brente.
Sausen kompletterer honningsmaken. Skrell og grovhakk sjalottløken, fres den lett i en gryte og tilsett hvitvin. Kok denne sausen helt inn før du tilsetter den ferdige viltsausen.
Smak til med sennep og sitron. Sausen bør siles før bruk. Til denne retten anbefales fløtegratinerte poteter og dampet broccoli.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8117)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere:
4699 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.