Fotograf:
Pixabay Det er få ting som skaper mer feststemning enn hummer. Den beste måten å servere hummer på er naturell, og da gjerne med et glass champagne eller musserende vin til.
Oppskriften inneholder 142 Kalorier, 20 g Karbo, 10 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ta tak inntil klofeste og vri klørne av hummeren.
Del hummeren lang ryggsiden med en skarp kniv, start ved hodet og skjær bakover.
Snu hummeren og del hodet på langs.
Ta vekk paven (magesekken) som ligger foran i hodet.
Knekk hvert ledd på klørne slik at det blir lettere å få ut innholdet.
Anrett en halv hummer på hver tallerken med et salatblad, litt majones, ristet loff, smør og et par sitronbåter til.
Tips: En hummergaffel er velegnet til å ta ut kjøttet med.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 29214)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-11-09
Oppdatert dato:2017-11-09