Hveteburgere inneholder
77 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hveteburgere har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hveteburgere er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4609 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hveteburgere!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.01 | 470.11 | Kcal |
Protein | 2.45 | 14.96 | gram |
Karbohydrat | 12.82 | 78.26 | gram |
Kostfiber | 2.79 | 17.03 | gram |
Fett | 1.15 | 7.02 | gram |
Mettet fett | 0.11 | 0.67 | gram |
Salt | 0.29 | 1.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.08 | Kr 12.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 442 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok vannet i en stor kjele. Tilsett hveten, som kokes til den er myk, og har tatt til seg vannet (ca. 20 minutter). Sett den så tilside. Sett ovnen på 180 grader.
Hell oljen i en gryte med tykk bunn, og stek løken over middels varme i tre minutter. Tilsett gulrøttene og kålstrimlene, og stek det hele i 7-10 minutter. Strø over krydrene, og fjern gryta fra varmen. Bland så i hveten.
Form deigen til burgere i ønsket størrelse. Disse legges på et smurt bakeark, og stekes 10 minutter, snus rundt, og stekes i 10 minutter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5978)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-17
Oppdatert dato:2002-03-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift