Hvitløkspekket rådyrrull inneholder
138 Kalorier,
1 g Karbo,
19 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Hvitløkspekket rådyrrull har ingen allergener
Hvitløkspekket rådyrrull er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9932 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitløkspekket rådyrrull!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.17 | 257.84 | Kcal |
Protein | 19.26 | 35.94 | gram |
Karbohydrat | 0.69 | 1.29 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.13 | gram |
Fett | 6.47 | 12.07 | gram |
Mettet fett | 0.54 | 1.01 | gram |
Salt | 1.63 | 3.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 27.68 | Kr 51.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 120 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,99 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bort ribbena og skjær kjøttet fritt for hinner og brusk.
Lag en krydderblanding og strø dette på kjøttsiden så jevnt som mulig.
Skrell og skjær hvitløken i tynne skiver og legg den på kjøttet sammen med sjalottløken. Dekk med spekk og gelatinplater, som først har ligget i kaldt vann. Rull hardt sammen og bind rullen med bomullstråd.
Legg rullen i kokende, saltet vann og trekk rullen i 1-1 1/2 time, avhengig av tykkelsen på rullen. Prøvestikk i rullen med en nål e.l.
Ta opp rullen og avkjøl den på fat med et lett press over. Fjern bomullstråden.
Server rullen kald i tynne skiver med potetmos eller som pålegg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10768)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.