Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hvitløkspekket rådyrrull oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hvitløkspekket rådyrrull



Hvitløkspekket rådyrrull inneholder 138 Kalorier, 1 g Karbo, 19 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Hvitløkspekket rådyrrull har ingen allergener
Hvitløkspekket rådyrrull er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kgrådyrkalvbryst
1sssalt
1tssukker
2krmhvit pepper
Ca 3,5feddhvitløk
2sssjalottløk, finhakket
Ca 2,5skive(r)spekk, tynne
Ca 2,5plate(r)gelatin
vann
2 ts salt pr. l vann




Næringsdeklarasjon for Hvitløkspekket rådyrrull!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138.17257.84Kcal
Protein19.2635.94gram
Karbohydrat0.691.29gram
Kostfiber0.070.13gram
Fett6.4712.07gram
Mettet fett0.541.01gram
Salt1.633.04gram
Pris på oppskriftenKr 27.68Kr 51.65Kroner
Hele oppskriften veier1 120 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,99 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær bort ribbena og skjær kjøttet fritt for hinner og brusk.

Lag en krydderblanding og strø dette på kjøttsiden så jevnt som mulig.

Skrell og skjær hvitløken i tynne skiver og legg den på kjøttet sammen med sjalottløken. Dekk med spekk og gelatinplater, som først har ligget i kaldt vann. Rull hardt sammen og bind rullen med bomullstråd.

Legg rullen i kokende, saltet vann og trekk rullen i 1-1 1/2 time, avhengig av tykkelsen på rullen. Prøvestikk i rullen med en nål e.l.

Ta opp rullen og avkjøl den på fat med et lett press over. Fjern bomullstråden.

Server rullen kald i tynne skiver med potetmos eller som pålegg.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10768)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 8645 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.