Ingers pasta





Ingers pasta inneholder 305 Kalorier, 23 g Karbo, 12 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Ingers pasta har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingers pasta er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 275grtortellini,
150grskinke, kokt
3dlkremfløte,
150grrevet Port Salut,
1ssfrisk finhakket basilikum eller 1 ts tørket basilikum,
salt,
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ingers pasta!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier305.05669.43Kcal
Protein11.6225.50gram
Karbohydrat22.8750.19gram
Kostfiber1.332.92gram
Fett18.2740.09gram
Mettet fett11.5525.35gram
Salt0.681.49gram
Pris på oppskriftenKr 7.26Kr 15.93Kroner
Hele oppskriften veier878 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I stekeovnen: 225 C i ca. 12 minutter

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skjær skinken i strimler. Kok opp fløten. Ha i halvparten av osten og la den smelte i den varme fløten. Tilsett skinke og totellini. Smak til med basilikum, salt og pepper. Hell blandingen i formen og dryss resten av osten over. Gratiner retten til osten er smeltat og overflaten har en gyllen farge. Server pastaen rykende varm med en frisk salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20144)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-12
Oppdatert dato:2005-09-12
Lesere: 3198 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp.Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp.
Denne retten har 176,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.