Innbakt ananas inneholder
100 Kalorier,
18 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Innbakt ananas har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt ananas er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7227 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt ananas!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.24 | 183.55 | Kcal |
Protein | 3.39 | 6.21 | gram |
Karbohydrat | 17.73 | 32.47 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 1.25 | gram |
Fett | 1.60 | 2.93 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 1.15 | gram |
Salt | 0.05 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.30 | Kr 4.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 732 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag en jevn og klumpfri røre av mel, salt, sammenvispet egg, melk og så mye vann at røren blir som tynn pannekakerøre.
Hell saften av ananasen, la den renne godt av. Dryss ananasringene lett med mel.
Varm oljen til en brødterning blir gyllen i løpet av et min. Dypp ananasringene i frityrrøren og stek dem i oljen til de er gylne og sprø.
La dem renne av på fettsugende papir.
Dryss melis over ananasringene og server dem varme, enten med saften fra ananasen eller med bringebærsyltetøy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8492)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift