Fotograf:
Frukt.no
Ananasen får pikant smak av syltet ingefær og frisk chili. Med en saus av papaya er dette en dessert du kan være stolt av å servere dine gjester. Oppskriften inneholder
61 Kalorier,
11 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet ananas med papayasaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4047 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet ananas med papayasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.37 | 173.29 | Kcal |
Protein | 0.51 | 1.44 | gram |
Karbohydrat | 10.70 | 30.21 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 3.13 | gram |
Fett | 1.59 | 4.49 | gram |
Mettet fett | 0.96 | 2.71 | gram |
Salt | 0.04 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.45 | Kr 9.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 130 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på grill eller forvarm den til 250°C.
Skrell ananansen og skjær bort 'øynene'. Skjær frukten i 8 skiver. Legg dem på bakepapir på stekebrett. Pensle dem med smeltet smør.
Rens chilien for skillevegger og frø og finhakk den. Fordel hakket ingefær og chili på ananasskivene og drypp ingefærlake over. Dryss over brunt sukker. Så langt kan desserten gjøres ferdig i god tid.
Grill ananasskivene i 5-7 minutter - til de er gylne.
Del papayaen i to og skrap ut frøene. Skrell frukten og mos den i foodprocessor sammen med eplejuicen. Sausen kan lages i god tid og oppbevares kjølig til den skal brukes.
Anrett ananasskiver på tallerkener, hell litt saus rundt og server resten ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 26791)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-01-12
Oppdatert dato:2010-01-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift