Fotograf:Weber Hel ananas som dessert på grillen. Her med glasering.
Oppskriften inneholder 101 Kalorier, 24 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Forberedelse: 30 min
Tilberedning: 60 min
Vanskelighetsgrad: Enkel
Utstyr: Rotisseri
Grillmetode: Indirekte
Forberedelser
På kjøkkenet
Skrell ananasen – du kan la toppen være på hvis du ønsker en flott dekorasjon.
Varm opp honningen litt. Del vaniljestangen, skrap ut frøene og bland dem med honningen. Skyll chilien og del den i to. Plasser én del i glaseringen og la blandingen stå over lav varme i 15 minutter.
Ved grillen
Klargjør grillen for indirekte varme – omtrent 150 °C. Det er en god idé å bruke den gjenværende varmen når du er ferdig med å steke hovedretten.
Sett inn stangen med ananasen i rotisserimotoren, slå den på og lukk grillen. La ananasen steke i 45 minutter.
Deretter begynner du å pensle glaseringen på ananasen ved jevne mellomrom.
Grill i ytterligere 15 minutter. Ta ananasen av grillen og server med vaniljeis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Weber
(Intern: 34182)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2018-07-25
Oppdatert dato:2018-07-25