Innbakt gjørs



Innbakt gjørs inneholder 153 Kalorier, 12 g Karbo, 7 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Innbakt gjørs har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Innbakt gjørs er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 6817 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
240grgjørsfilet
2stkappelsiner
250grbutterdeig
1stkegg
0,5tsestragon
0,5tsoregano
0,5tsbasilikum
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Innbakt gjørs!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier152.79359.05Kcal
Protein7.4717.55gram
Karbohydrat12.0828.39gram
Kostfiber1.252.94gram
Fett8.0118.82gram
Mettet fett3.648.55gram
Salt0.380.90gram
Pris på oppskriftenKr 7.53Kr 17.70Kroner
Hele oppskriften veier940 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo31,62 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Butterdeigen kjevles ut med en pastamaskin og skjæres til, slik at de passer inn i 6 stk. sylindere med diameter 40 med mer. Resten av butterdeigen skjæres i tynne strimler, flettes og skjæres i 6 firkanter 45 x 45 med mer. Settes kjølig i 20 min. Stekes i ovn ved 200 C i 10 minutter. Gjørsfiletene skjæres til og krydres med urtene, salt og pepper.

Appelsinen skrelles med potetskreller og skallet skjæres julienne og blancheres i nytt vann 3 ganger for å få bort bitter smak. Appelsinen skrelles ferdig med en kniv og filetene tas ut. Sylinderne fylles lagvis med gjørs og appelsin. Sylinderformene løftes av de fylte butterdeigene som pensles med egg.

Stekes i ovn ved 220 C i 10 minutter. De nystekte butterdeigflettene brukes som lokk på det hele.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13368)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-10
Oppdatert dato:2003-05-10


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.