Innbakte fikener med valnøttis inneholder
269 Kalorier,
21 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Innbakte fikener med valnøttis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakte fikener med valnøttis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5469 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakte fikener med valnøttis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 268.85 | 807.32 | Kcal |
Protein | 4.00 | 12.01 | gram |
Karbohydrat | 20.85 | 62.61 | gram |
Kostfiber | 1.84 | 5.53 | gram |
Fett | 17.33 | 52.04 | gram |
Mettet fett | 7.22 | 21.68 | gram |
Alkohol | 1.40 % | | | |
Salt | 0.24 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.69 | Kr 29.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 501 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Valnøttene ristes i en tørr panne og avkjøles, hakkes fint. Pisk eggeplommer og sukker til lys eggedosis. Vend inn pisket kremfløte og bland inn valnøtter. Hell isen over i en form og sett den i fryseren. Rør av og til i isen før den stiver. Klipp av stilkene på fikenene, og skjær et kryss i toppen av dem. Hell forsiktig portvinet ned i fikenene, og la de stå kaldt en times tid. Tin butterdeigsplatene og del dem i to. Sett en fiken på hver del og klyp sammen butterdeigshjørnene på toppen. Pensle over med eggehvite og dryss over litt melis. Stekes i ovn ved 220 °C til de er lysebrune. Del fikenene i to og server med valnøttis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 16687)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-12-16
Oppdatert dato:2003-12-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift