Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Japansk sashimi oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Japansk sashimi



Japansk sashimi inneholder 78 Kalorier, 2 g Karbo, 16 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Japansk sashimi har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Japansk sashimi er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,75kgtunfisk
175grkinareddik i strimler
5stkvårløk i strimler
175grsukkererter
8stk storreker med skall
1ssrevet pepperrot
sitronbåter
1ssfrisk revet ingefær




Næringsdeklarasjon for Japansk sashimi!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78.00244.74Kcal
Protein15.8649.76gram
Karbohydrat1.775.55gram
Kostfiber0.682.13gram
Fett0.682.13gram
Mettet fett0.130.41gram
Salt0.120.37gram
Pris på oppskriftenKr 25.59Kr 80.30Kroner
Hele oppskriften veier1 255 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern skinn, ben og mørke deler fra fisken. Skjær filetene i skiver på tvers.
Anrett fiskeskivene på et fat med grønnsaker og reker.
Rør pepperroten til en tykk pasta med litt vann og ha det på fatet med sitronbåter og ingefær.
Hver person tar pepperrot og ingefær og bruker det som dipp til fisk og grønnsaker

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26325)
Kategori: Kalde retter
Land: Japan
Innlagt dato:2009-08-27
Oppdatert dato:2009-08-27
Lesere: 4347 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.