Jegerens hareragu





Jegerens hareragu inneholder 112 Kalorier, 2 g Karbo, 12 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Jegerens hareragu har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Jegerens hareragu er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
1stkmørnet hare
3ssMargarin
3ssolivenolje
2stkløk, hakket
Ca 2,5feddhvitløk, finhakket
1boks(er)tomater, hakket
1stklaurbærblad, lite
2tstimian
10stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2tssalt
1tsgrovmalt pepper
Ca 1,5sssitronsaft
vann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Jegerens hareragu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111.69405.22Kcal
Protein11.7942.78gram
Karbohydrat1.937.00gram
Kostfiber0.732.65gram
Fett6.1522.31gram
Mettet fett0.983.56gram
Salt0.873.15gram
Pris på oppskriftenKr 15.98Kr 57.98Kroner
Hele oppskriften veier1 814 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren opp. Flekk av hinner. Del bog og lår i leddene. Del ryggen i passende stykker. Brun kjøttstykkene i margarin og olje i en stor gryte. Tilsett alt det øvrige. Tilsett så mye vann at det knapt dekker kjøttet. Legg lokk på. La gryta trekke på svak varme i ca. 2 timer eller til kjøttet er mørt. Snu kjøttet et par ganger under kokingen. Dersom du ønsker en fyldigere saus, kan du jevne med 2 ss hvetemel rørt ut i litt vann. La sausen koke i 5 minutter etter at meljevningen er tilsatt. Skjær eventuelt kjøttet i beinfrie stykker før servering. Kjøtt og saus serveres sammen. Poteter og kokte grønnsaker serveres til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10130)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere: 8040 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.