Jordbær Adelina Patti inneholder
183 Kalorier,
20 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Jordbær Adelina Patti har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbær Adelina Patti er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2974 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbær Adelina Patti!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 183.02 | 732.08 | Kcal |
Protein | 2.73 | 10.92 | gram |
Karbohydrat | 19.83 | 79.32 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 3.52 | gram |
Fett | 7.71 | 30.84 | gram |
Mettet fett | 4.36 | 17.44 | gram |
Alkohol | 3.09 % | | | |
Salt | 0.15 | 0.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.15 | Kr 48.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 600 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss sukker over bærene og drypp med Kirsch. La bærene trekke i 15 minutter. Pisk fløten stiv og fyll den i en sprøytepose. Skjær isen i store terninger. Anrett jordbær og sjokoladeis i 4 skåler. Pynt med krem og vafler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22576)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-17
Oppdatert dato:2006-07-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift