Fotograf:
Mat.no
Vinterens fromasjdessert inneholder
160 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Vinterens fromasjdessert har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vinterens fromasjdessert er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5186 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vinterens fromasjdessert!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.17 | 264.29 | Kcal |
Protein | 4.54 | 7.49 | gram |
Karbohydrat | 10.19 | 16.81 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 1.93 | gram |
Fett | 10.99 | 18.13 | gram |
Mettet fett | 5.33 | 8.79 | gram |
Salt | 0.09 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.56 | Kr 9.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 320 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg bærene i bunnen av en pen bolle. Dryss på sukker og mandler. La gelatinen ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 3 ss kokende varmt vann. Visp fløten stiv. Visp eggedosis av egg og sukker og vaniljesukker.Bland yoghurten med den smeltede gelatinen. Rør gelatinblandingen i eggedosisen og vend til slutt forsiktig inn kremen. Hell fromasjen over jordbærene og la fromasjen stå på et kjølig sted til den skal serveres.Pynt med hele bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968432)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift