Jordbær rullade med krem inneholder
239 Kalorier,
28 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Jordbær rullade med krem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbær rullade med krem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Jordbær rullade med krem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 238.57 | 2 624.44 | 262.44 | Kcal |
Protein | 3.94 | 43.34 | 4.33 | gram |
Karbohydrat | 27.95 | 307.47 | 30.75 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 13.09 | 1.31 | gram |
Fett | 12.07 | 132.78 | 13.28 | gram |
Mettet fett | 6.07 | 66.77 | 6.68 | gram |
Salt | 0.07 | 0.82 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.81 | Kr 52.91 | Kr 5.29 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 100 totalt | 1 100 pr porsj | 110 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Deig:
Pisk eggene sammen, tilsett sukker og pisk det til en luftig masse. Tilsett sitronskall og melk. Bland melsortene sammen med hjortetakksaltet og rør det i eggemassen. Bred deigen ut (35+25cm) på en bakeplate belagt med bakepapir. bak deigen ved 200 grader på midterste rille i 4-6 min.
Fyll:
Jordbærene blendes eller moses gjennom en dørslag og blandes med sukkeret. sett det i kok i en gryte uten lokk og la det koke for kraftig varme 5-6 min. La det kjøle av og bred jordbærpureen ut på den bakte rulladebunn. Rull rulladen fast sammen på langs og legg rulladen sammen på sammenføyningen.
Pynt:
Før serveringen pyntes den med krem . Skjær jordbærene i skiver og legg dem på ruladen og dryss til sist med de ristede mandelflager.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23901)
Kategori:
Rullekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16
Lesere:
5611 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift