Jordbærdessert fylt i krumkakekopp inneholder
339 Kalorier,
38 g Karbo,
5 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Jordbærdessert fylt i krumkakekopp har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærdessert fylt i krumkakekopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3727 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Jordbærdessert fylt i krumkakekopp med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 339.08 | 5 791.32 | 579.13 | Kcal |
Protein | 4.58 | 78.22 | 7.82 | gram |
Karbohydrat | 38.38 | 655.51 | 65.55 | gram |
Kostfiber | 0.91 | 15.54 | 1.55 | gram |
Fett | 18.38 | 313.92 | 31.39 | gram |
Mettet fett | 11.53 | 196.93 | 19.69 | gram |
Salt | 0.22 | 3.81 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.79 | Kr 98.89 | Kr 9.89 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 708 totalt | 1 708 pr porsj | 171 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Rør smør og sukker lyst og lett. Bland i de tørre ingrediensene. Bland forsiktig inn boksemelken. Hell 1 ss røre i varmt jern og stek kakene gylne. Form kakene, straks de er stekt, i eller over en te- eller kaffekopp. Avkjøl kakene. Oppbevar krumkakene i tett boks.
Jordbærfyll:
Legggelatinen i kaldt vann i 5 minutter. Tin bærene. Legg noen bær til side til pynt. Resten moses med vanilje og sukker.
Stivpisk kremfløten. Bland forsiktig i yoghurt og bærmos. Smelt gelatinen over svak varme. Avkjøl litt og hell den i en tynn stråle i kremen under omrøring. La dette stivne. Anrett fyllet i krumkakene.
Pynt.
Mengden av jordbærfyll passer til ca. 8 - 10 krumkakekopper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19509)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-13
Oppdatert dato:2005-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift