Fotograf:
Rosemarie Pettersen
Julekake fra Akershus inneholder
271 Kalorier,
46 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Julekake fra Akershus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julekake fra Akershus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5474 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Julekake fra Akershus med ingrediensene over!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Verdi pr stykke Enhet Kalorier 271.05 6 791.00 2 263.66 Kcal Protein 6.67 167.11 55.70 gram Karbohydrat 46.17 1 156.76 385.59 gram Kostfiber 2.62 65.64 21.88 gram Fett 6.05 151.58 50.53 gram Mettet fett 3.44 86.19 28.73 gram Salt 0.11 2.74 0.91 gram Pris på oppskriften Kr 2.64 Kr 66.14 Kr 22.05 .- Hele oppskriften veier 2 505 totalt 2 505 pr porsj 835 pr stk gram Energiprosent fra karbo 68,13 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
kaker Bland mel, sukker og krydder. Smuldre i smøret. Rør i lunken melk, oppløst gjær og sammenvispet egg. Elt deigen godt og la den heve til dobbel størrelse.
Ha i rosiner og sukat. Del deigen i tre like store emner og form til runde kaker som settes på smurt plate. Hev godt, pensle med egg og stek ved 180 C i 45-60 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13409)
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato: 2003-05-11
Oppdatert dato: 2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift