Fotograf:
Frukt.no
Kaldtfat med blomkål, egg og reker inneholder
79 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kaldtfat med blomkål, egg og reker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kaldtfat med blomkål, egg og reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3441 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaldtfat med blomkål. egg og reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.39 | 276.23 | Kcal |
Protein | 13.31 | 46.31 | gram |
Karbohydrat | 1.06 | 3.69 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 2.89 | gram |
Fett | 2.25 | 7.83 | gram |
Mettet fett | 0.55 | 1.91 | gram |
Salt | 0.98 | 3.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 26.46 | Kr 92.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 392 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del blomkål i små buketter. Forvell dem i saltet vann et par minutter. La renne av. Hardkok egg og la avkjøle. Skrell dem og del i skiver.
Varm smør/olje i pannen og stek blomkålbukettene pent brune. Legg opp alle ingrediensene på tallerkner og servér (se bildet).
Hvis du vil, kan du godt bruke sitron istedenfor lime.
Godt bakverk og aioli eller majones passer utmerket til denne retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25001)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-03
Oppdatert dato:2008-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift