Fotograf:
Norges sjømatråd
Reker, bulgur og kikertsalat inneholder
131 Kalorier,
12 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Reker, bulgur og kikertsalat har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sennep, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reker, bulgur og kikertsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4054 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reker. bulgur og kikertsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 131.46 | 419.26 | Kcal |
Protein | 9.62 | 30.68 | gram |
Karbohydrat | 12.18 | 38.85 | gram |
Kostfiber | 2.96 | 9.44 | gram |
Fett | 4.26 | 13.59 | gram |
Mettet fett | 0.61 | 1.95 | gram |
Salt | 0.70 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.89 | Kr 18.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 276 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell rekene.
Hell kokende vann på bulgurhveten og la den stå og svelle i ett kvarter.
Fjern tomatskallet ved å skjære et lite kryss på tomatene og dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Avkjøl i kaldt vann.
Del dem i to og skrap ut innmaten.
Skjær tomatkjøttet i strimler og bland det med reker, vårløk, mynteblader, litt pepper og godt avsilte kikerter.
Sil bulgurhveten og tørk den på litt kjøkkenpapir.
Bland med det øvrige.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23477)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-10
Oppdatert dato:2007-02-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift