Kalvefond/kraft





Kalvefond/kraft inneholder 32 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Kalvefond/kraft har beregnet å ha følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalvefond/kraft er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4,5kgkalvebein og knokerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Vann
2stkgulrøtter
2stkpurre
1stksellerirot
2stk storløk
1stkhvitløk, hel
15stkhel pepper
1stklaurbærblad
1buketterkrydderbunt (bouqet garni) = Purre, persille, koriander, sellerigrønt og timian buntet sammen
med hyssing.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalvefond/kraft!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier32.31540.38Kcal
Protein1.6627.76gram
Karbohydrat4.4273.92gram
Kostfiber2.9649.51gram
Fett0.233.85gram
Mettet fett0.040.67gram
Salt0.040.67gram
Pris på oppskriftenKr 5.28Kr 88.31Kroner
Hele oppskriften veier1 673 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Del bein i mindre biter/stykker. Hell over kaldt vann til det dekker. Kok opp og skum godt av.

2. Tilsett grovhakkede grønnsaker og krydderbunten. Kok opp. Senk temperaturen og la den trekke i 6 - 8 timer.
3. Sil kraften gjennom en sikt, og kok kraften til halvparten gjenstår. Kalvefond er et godt grunnlag for sauser og supper.

Tips: Den kan godt fryses i porsjoner.
Hvis du synes dette er tidkrevende, kan fond kjøpes ferdig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967619)
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-06
Oppdatert dato:2002-05-06
Lesere: 8798 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.