Kalvefond/kraft inneholder
34 Kalorier,
4 g Karbo,
2 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Kalvefond/kraft har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvefond/kraft er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9750 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvefond/kraft!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 33.87 | 566.48 | Kcal |
Protein | 1.60 | 26.76 | gram |
Karbohydrat | 4.42 | 73.92 | gram |
Kostfiber | 3.86 | 64.56 | gram |
Fett | 0.23 | 3.85 | gram |
Mettet fett | 0.04 | 0.67 | gram |
Salt | 0.05 | 0.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.28 | Kr 88.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 673 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del bein i mindre biter/stykker. Hell over kaldt vann til det dekker. Kok opp og skum godt av.
2. Tilsett grovhakkede grønnsaker og krydderbunten. Kok opp. Senk temperaturen og la den trekke i 6 - 8 timer.
3. Sil kraften gjennom en sikt, og kok kraften til halvparten gjenstår. Kalvefond er et godt grunnlag for sauser og supper.
Tips: Den kan godt fryses i porsjoner.
Hvis du synes dette er tidkrevende, kan fond kjøpes ferdig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967619)
Kategori:
Kraft
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-06
Oppdatert dato:2002-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.